Termeni si conditii

Generalități

Site-ul www.salonorganic.ro  este integral proprietatea SC Evergreen Salon Organic SRL, denumit în continuare proprietar. Utilizarea sub orice formă a acestui site presupune acceptarea acestor termeni.

Informații

Toate informațiile afișate pe acest site sunt furnizate cu scopul de informare generală. Proprietarul nu poate fi considerat răaspunzător pentru daune rezultate din utilizarea sau din imposibilitatea de a utiliza acest site.

Proprietate intelectuală

Toate drepturile asupra acestui site revin proprietarului, exceptând cazurile în care este menționat altceva. Utilizatorii acestui site au dreptul să vizualizeze, și să stocheze pentru uz personal informațiile prezentate pe acest site. Este interzisă folosirea în alte scopuri (ex: copierea și redistribuirea cu sau fără modificări) decât cele menționate mai sus a oricăror informații prezentate pe acest site, fără acordul scris al proprietarului. Constituie excepție de la această regulă distribuirea pe rețele de socializare acolo unde este posibil din punct de vedere tehnic.

Proprietarul nu poate fi considerat răspunzător pentru inacuratețea informațiilor puse la dispoziție de furnizorii produselor comercializate de către proprietar.

Rezervari online

Site-ul www.salonorganic.ro ofera posibilitatea de a face rezervari online. Aceasta functionalitate este disponibila atat in prima pagina a site-ului dar si pe pagina Rezervare online.  Rezervarea se efectueaza astfel:

  1. Alegeti unul sau mai multe servicii apoi apasati "PASUL URMATOR". pot fi asociate servicii din mai multe categorii. Pentru categoria de servicii "Coafura si tratamente organice pentru par" nu exista posibilitatea de asocia cu servicii din alte categorii deoarece pentru aceasta categorie personalul este specializat. Daca se doreste rezervare pentru un serviciu din categoria  "Coafura si tratamente organice pentru par" dar si servicii din alta actegorie, se vo efectua doua rezervari separate.
  2. Selectati un asistent si apasati "PASUL URMATOR".
  3. Selectati Data si ora la care doriti rezervarea
  4. si apasati "PASUL URMATOR". Atentie, poate dura cateva clipe deoarece se verifica in timp real calendarul cu programari pentru a identifica spatiile disponibile.
  5.  Daca aveti deja un cont creat in urma rezervarilor anterioare, introduceti adresa de email si parola iar apoi apasati "AUTENTIFICARE". Daca nu aveti un cont, puteti crea unul introducand datele solicitate (nume, email, telefon, etc) dupa care apasati "PASUL URMATOR". Aveti posibilitatea sa plasati o rezervare si fara sa creati cont insa daca alegeti aceasta optiune, nu veti avea posibilitatea sa vedeti lista cu rezervari si nici sa anulati rezervarile din site. In acel caz, pentru anularea unei rezervari este necesar sa apelati la personaul salonorganic.ro
  6. Apasati Butonul "FINALIZEAZA" a finaliza rezervarea.

Pentru a vizualiza sau anula rezervarile create accesati legatura "Rezervarile mele" din subsolul site-ului.

 

Comenzi online

Acest site oferă posibilitatea de achiziționare de produse si servicii prin plasarea de comenzi online.

Clienții au dreptul să renunțe la produsul comandat în termen de 30 de zile calendaristice de la plasarea comenzii iar contravaloarea produsului sau serviciului va fi returnată in contul clientului.

Plată

Plata produselor și serviciilor comandate se face astfel:

-Transfer bancar in contul societății SC Evergreen Salon Organic SRL.

-Online cu cardul Visa sau Mastercard. Plățile cu cardul sunt procesate în siguranță de N E T O P I A SRL pe site-ul mobilpay.ro . La finalizarea unei comenzi pentru care s-a optat către plata cu cardul, se va fae redirectionare automată catre site-ul mobilpay.ro unde se va procesa plata pentru contravaloarea produsului sau serviciului comandat.

Netopia Payments este procesator de plăți cu carduri bancare și garantează procesarea în siguranță a plaților cu cardul bancar. Netopia SRL este autorizat de Halfpin Development SRL să proceseze plăți cu cardul și să încaseze contravaloarea ptoduselor sau serviciilor comandate.

Livrare.

Produsele sau serviciile comandate pe site-ul salonorganic.ro vor fi livrate doar dupa confirmarea plății.  Livrarea produselor se face prin posta electronica (unde este cazul),  prin descărcare directă de pe site-ul salonorganic.ro (unde este cazul) prin curierat sau ridicare de la salonul nostru.

Legături către alte pagini

Acest site poate conține legături (link-uri) către alte site-uri. Acestea pot avea politici diferite de cele ale acestui site. Proprietarul acestui site nu poate fi considerat răspunzător pentru utilizarea și conținutul respectivelor site-uri. Este obligația utilizatorilor să consulte politica și termenii acestor site-uri.

Modificări la această pagină

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni de utilizare pentru a fi în permanență în concordanță cu politica firmei noastre.
Ultima actualizare a fost făcută în data de 13.03.2019