Buclele sunt inca la moda!

Cu acest sistem natural de permanent ondulat veti obtine bucle cu aspect natural.

Organic Curl Systems este un sistem revolutionar de permanent ondulat deoarece nu contine amoniac si nici tioglicolati, insa contine Cysteamina HCL, care este un ingredient mult mai bland cu parul si pielea capului. Neautralizatorul contine amino acizi din plante ce hranesc scalpul.

Sistemul Organic Curl System are un pH intre 4.5 si 6.5 variind in functie de cat activator se va adauga si lasa parul la o conditie naturala a pH-ului, fara ca parul sa fie deteriorat. Cu toate acestea este foarte important sa spuneti stilistului daca parul dvs a fost decolorat inainte de acest tip de permanent si cu ce tip de pudra si ce activator s-a folosit, altfel rezultatul va fi foarte mult influentat.

Ingedientele din acest kit au fost foarte atent selectionate. Asadar, neutralizatorul contine proteine din grau si soia, ce actioneaza ca si agenti de hidratare a parului. Proteinele din grau cresc foarte mult nivelurile de proteine din par si intaresc firul de par.

Nota: Acest serviciu se executa numai cu bigudiuri speciale pentru permanent ondulat si nu cu bigudiuri de coafare, asfel nu veti avea bucle foarte mari.

THINKCURL
ondulat