Terapii corporale holistice

Inseamna intoarcerea la natura, catre ce are ea mai bun de oferit, inseamna sa ne incredem in puterea plantelor medicinale si fructelor si legumelor, inseamna chimie in natura, chimie intre oameni. In urma cu un secol natura avea sa ofere singurele medicamente, cele de sinteza aparand mult mai tarziu, asadar natura era cea care le era la indemana oamenilor pentru a se vindeca de anumite boli.

 

Avem incredere ca astazi s-au dezvoltat solutii avansate ce utilizeaza cele mai bune ingrediente organice certificate cu rolul de a oferi pielii rezultate remarcabile. De aceea, acceptam aceste solutii avansate si dorim sa adoptam totodata si metode stravechi de ingrijire faciala si corporala.

 

In cabinetul nostru de cosmetica organica folosim doar produse certificate organic atent selectionate din intreaga lume. Cautam sa promovam branduri romanesti de cosmetice profesionale mai ales daca folosesc ca ingredienti plantele autohtone. Fie apelam la produse ambalate professional, care nu au testat produsele pe animale, care sunt chiar si vegane, nu contin ingredienti modificati genetic, in plus au si certificari organice, fie preparam in cabinet, dupa metode traditionale, diverse retete cosmetice de masti faciale si infuzii cu plante, adaptate nevoilor tenului in cauza.

Preturi Terapii corporale Holistice

Hidratare cu ulei de cocos picioare lung (impachetare)

Relaxation

Organic Curl Systems

200 Lei

Tehnica Raindrop - masaj corporal cu uleiuri esentiale terapeutice Young Living

Relaxation

90 min.

200 Lei

Bronzare naturala cu henna

Relaxation

90 min.

110 Lei

Exfoliere picioare lung

Hydro

30 min.

40 Lei

Incearca experienta EverGreen

Lista de preturi detaliata