Indreptarea permanenta a parului

Retex de la Bio Ionic

Se realizeaza in salonul organic Ever Green dupa metoda japoneza. Produsele Bio Ionic pentru acest procedeu nu sunt organice insa au la baza acid tioglicolic, minerale cu ioni negativi si extracte din plante. In Romania, doar in salonul Ever Green. Acest sistem de indreptare permanenta nu contine formaldelhida, asa cum contin alte sisteme de indreptare.

Bio Ionic Professional Hair Care System

Este un sistem revolutionar avand doua componete, dezvoltat in Japonia in 1975. Acesta consta in sistemul original Bio Ionic Ion-Retexturizing System™(de obicei cunoscut sub denumirea de reconditionare termala), o indreptare permanenta care foloseste prafuri minerale speciale numite  Natural Ion Complex™, si de asemenea o serie de alte produse care pot fi folosite pentru sistemul de retexturare sau individual.

retex-main

Concentratia chimica Bio Ionic, foarte redusa, este suficient de blanda pentru a o aplica cu mainile neprotejate si e nevoie doar de o singura varianta de indreptare pentru toate tipurile de par. Acest procedeu hidrateaza parul, facandu-l moale, fin, lucios si drept. Nu exista comparatie cu alti agenti de indreptare traditionali, chimici care fac parul aspru, uscat, fragil, deteriorat si doar semi-indreptat.

Alte doua beneficii ale sistemului de retexturare ionic (Bio Ionic Ion-Retexturizing System™):
1) Este primul si singurul sistem de indreptare a parului, permanent, care poate fi folosit pentru orice tip de par, inclusiv par vopsit, nevopsit sau incarcat de chimice, chiar si par Afro-American, in mod eficient.
2) Parul ramane drept, dupa ce in prealabil a fost spalat si uscat natural

Tehnologia revolutionara Bio Ionic Ion-Retexturizing System™

Poate fi folosita pentru toate tipurile de par fara a-l deteriora asa cum se intampla de obicei cu ceilalti factori traditionali chimici de indreptare a parului. De fapt, aspectele sistemului de indreptare a parului au fost o descoperire secundara (mai concret, in Japonia unde sistemul a fost dezvoltat nu exista o mare cerere de indreptare a parului). La inceput, s-a folosit ca sistem de reconditionare si retexturare  care facea parul mai sanatos, mai moale si mai lucios.

indreptare-ionica
indreptare

Nu este surprinzator ca sistemul de retexturare ionic (Bio Ionic Ion-Retexturizing System™) este destinat numai pentru a se folosi in saloanele profesionale. Procedeul in sine dureaza intre doua ore si jumatate pana la cinci ore, depinzand de tipul de par al clientei. Solutia de retexturare se aplica pe parul ud. Inca odata, timpul necesar pentru acest procedeu depinde de parul clientei. Apoi parul se clateste, se usuca cu uscatorul de par ionic Bio Ionic si se indreapta cu placa ionica pentru retexturare Bio Ionic, ambele produse avand infuzie cu complexul de ioni naturali (Natural Ion Complex™) si extracte din plante.

Apoi se aplica o crema de retexturare/neutralizare, se clateste si apoi parul se usuca, lasandu-l perfect, drept permanent si frumos reconditionat. In tmipul procedeului, mirosul nu este puternic si nici un continut chimic nu arde si nu irita.

Este un procedeu non-invaziv pentru par, chiar un tratament profund de hidratare si cu rezultate remarcabile pe termen lung.