Ce este epilarea cu zahar

Epilarea cu zahar este cea mai blanda metoda de epilare posibila la acest moment!

Ea functioneaza excelent pentru o exfoliere a pielii mai blanda, dar mai ales pentru o piele sensibila! Exfolierea blanda realizata cu ajutorul epilarii cu zahar detoxifiaza porii facand ca pielea sa arate curata si neteda in timp ce indeparteaza celulele moarte facand ca pielea sa nu mai aiba acel aspect “de piele imbatranita”.

Cu cat e mai putina presiune asupra pielii cu atat rezultatele sunt mai bune. Nu se va apasa niciodata pe piele atunci cand zaharul este aplicat sau cand este desprins de pe piele.

ATENTIE: EPILAREA CU ZAHAR NU DOARE PRECUM CEA CU CEARA SAU IPL DECAT DACA METODA NU ESTE EXECUTATA CORECT!!! In functie de cat de sensbila sunteti la durere sau cat de sensibila aveti pielea durerea este prezenta in timpul acestei epilari mai mult sau mai putin, dar TREBUIE  sa fie suportabila.

Epilarea cu zahar este o metoda sigura pentru eczema, psoriazis si se poate realiza pe orice tip de piele (caucazian, afro american etc), pe diferite texturi ale firului de par si genuri de sex.Este indicata chiar si in cazuri cu diabet.

Epilarea cu zahar este naturala, continand doar apa, zahar si suc de lamaie! Zaharul in sine este un bun conservant natural in care bacteriile nu pot supravietui. Pasta de zahar pentru epilare este foarte prietenoasa cu pielea si este solubila in apa deci nu va cauza nicio ranire a pielii si se curata foarte usor!  Detalii despre aceasta epilare gasiti in sectiunea Avantajele epilarii cu zahar

epilarecuzahar
sugar
In salonul organic acest serviciu este oferit de catre Corina Chelu si tehnicieni certificati de Corina Chelu, Educator atestat Sugar of the Nile Canada si bodysugarist atestat chiar de catre Lina Kennedy, fondatorul Alexandria Professional SUA, la Budapesta – Ungaria in 2009.
Corina Chelu a adus in 2009 pentru prima data in Romania acest serviciu de epilare cu zahar metoda avansata, epilare cu zahar ca si serviciu profesional pentru saloane. Acest lucru reprezinta o mandrie in primul rand pentru romancele care au descoperit imediat beneficiile acestui serviciu din promovarea media. Mandria este cu atat mai mare cu cat s-a dovedit de atunci ca ea (Corina Chelu) a fost pionierul acestui serviciu in Romania, deschizand usi catre tot mai multe cosmeticiene din intreaga tara.