Despre Ayurveda

Ayurveda este o medicina naturala provenita din Vede, texte fundamentale ale vechii civilizatii din India. Ayurveda, nume sanscrit al medicine indiene, derivat din ayus (longevitate) si veda (stiinta) considera omul ca pe o entitate indivizibila, formata din date fiziologice, psihologice, comportamentale si de mediu inconjurator in care se inscrie.

 

RaindropKit_WebImage_sk_US

“ Doar ingrijirile aplicate in mod regulat vor ajuta epiderma sa-si pastreze elasticitatea si stralucirea: pielea fetei trebuie sa fie curatata, masata si hranita zilnic. La aceasta se adauga necesitatea unei alimentatii sanatoase si echilibrate. In sfarsit, trebuie sa insistam asupra faimosului feeling, acea intuitive a ceea ce constituie tineretea si frumusetea si a unui temperament vessel, ceea ce este pana la urma cel mai bun produs cosmetic al sufletului prin care tenul isi redobandeste stralucirea datorita linistii interioare. “

 

wellness-3163093_960_720

Terapii holistice faciale oferite in cabinetul nostru:

 

  • Masaj facial ayurvedic pentru scalp, fata si decolteu
  • Tratament facial ayurvedic in functie de dosha, fisa personalizata Ayurveda si folosirea produselor organice ayurvedice Lakshmi
  • Masaj facial calmant si vasoconstrictor, antirid si lifting cu role de Jad
jade

Despre piatra de Jad

In China, jadul este folosit probabil de la inceputul timpului in ritualuri religioase. Chiar au si un proverb care spune: “poti pune pret pe aur dar nu poti pune pret pe jad”. Maestrii spirituali chinezi, cand si-au transmis cunostintele ucenicilor lor, au folosit jadul ca simbol pentru o anumita calitate a energiei. Se crede despre aceasta piatra ca are rol protector si vindecător.
Jadul este considerată piatra curajului, a dreptăţii, a echilibrului, a generozităţii şi a păcii, aduce noroc şi sănătate.

Cosmetica ayurvedica, in abordarea lui Maharishi, si-a fixat drept obiective principale:

  • Obtinerea unei frumuseti stralucitoare prin tratarea fetei si corpului
  • Dezvoltarea personalitatii profunde, adica radierea frumusetii interioare
  • Pastrarea tineretii adica inversarea procesului de imbatranire.

In conceptia ayurvedica, adevarata frumusete nu poate veni decat in interior, din constiinta. Aceasta actioneaza direct asupra corpului, producand emotii, ganduri, care vor fi communicate fiecareia dintre celulele organismului. Atingand aceasta parte, cea mai profunda din noi insine, cea care echilibreaza fiinta, activam aceasta inteligenta a corpului si stabilim o relatie de armonie cu mediul nostru inconjurator.