Colorarea parului cu henna

Henna este un colorant vegetal natural, folosit de mii de ani in India, Orientul Mijlociu si Nordul Africii pentru a colora in tonalitati de roscat parul, barba, sprancenele, unghiile si pentru tatuajele pe maini. Henna este folosita nu numai pentru a colora, ci e considerata un adevarat tratament pentru par, inlatura grasimea si face ca parul sa fie mai stralucitor, puternic, voluminos.

TON Henna Cream - New

Ce este henna?

Henna se obtine din frunzele uscate si macinate ale arbustului Lawsonia inermis, in comert se gaseste sub forma de pulbere verde. In fotografia de mai jos sunt 2 tipuri de henna 100% naturala, culoarea poate varia in functie de zona de provenienta si de cat de proaspata e(cea verde deschis e din Mexic, cea verde inchis din Maroc).

 

In salonul organic EverGreen oferim colorarea vegetala cu henna prin vopseaua semi-permenenta ce contine henna de la Tints Of Nature – brandul de retail al englezilor de la Herb UK.

Este o metoda mai rapida de colorare si mai eficienta pentru ca formula creata este astfel mai eficienta.

Putem oferi si colorarea parului cu henna metoda traditionala insa trebuie sa va alocati foarte mult timp in salon, minim 3 ore. Trebuie sa retineti ca aceasta metoda straveche de colorare a parului nu este potrivita oricarui tip de par. Apelati la o consultatie gratuita cu specialistul nostrum in colorare si vei afla daca aceasta metoda ti se potriveste.

 

Mai jos aveti o prezentare a produsului Henna Cream – usor de folosit si acasa.