Manichiura si Pedichiura

Brand-urile cu care lucram pentru manichiura si pedichiura sunt lacurile de unghii vegane BARIELLE, ZOYA si produsele profesionale fair-trade, naturale, organice de la BELLA LUCCE, importate din SUA. In salon, la standul BARIEELLE veti gasi tratamente reparatoare vegane pentru unghii si cuticule, pentru ingrijirea mainilor si a picioarelor, dar si pentru corp.

Pentru ritualul picioarelor iti oferim doar spa in cadrul micului nostru spa, ritual ce iti ofera momente de relaxare, usurarea picioarelor, drenaj limfatic.

Lacurile de unghii Zoya, din Statele Unite ale Americii, naturale, fara toluen, formaldelhida si DBP, iar dizolvantii sunt de asemenea naturali. Lacurile de unghii Suncoat din Canada sunt naturale si au 70% compozitie apa. In minimagazinul nostru din cadrul salonului gasiti pentru cumparare lacurile de unghii Suncoat, dizolvantul natural pe baza de soia si fermentatie de porumb.

Pentru spa mani si pedi folosim produsele profesionale organice Bella Lucce din SUA, produse manual. Recomandarea noastra este pentru anotimpul rece spa cu ciocolata peruviana si cafea arabica cu sare de la Marea Rosie. Dupa tratamentul spa, veti pleca foarte incantata de efectul acestor produse dar si de mirosul ce va imbie inca de la primele folosiri.

Produsele de tratament ale unghiilor sunt naturale de la Nailtural din SUA si ajuta la intarirea unghiilor, prevenirea exfolierii si ruperii acestora.

  • Manichiura simpla cu lacuri naturale – ritual manichiura spa, dar fara masca
  • Manichiura french cu lacuri naturale
  • Pedichiura simpla cu lacuri naturale – ritual pedichiura spa, dar fara masca
  • Pedichiura french cu lacuri naturale 
  • In cadrul salonului sterilizam toate instrumentele metalice, cf. reglementarilor legale impuse de Ministerul Sanatatii, folosind sterilizatorul tip PUPINEL. Restul materialelor sunt de unica folosinta.
  • La cerere cuticulele nu se vor taia, vor fi impinse cu betisorul din lemn de portocal si tratate cu ulei natural pentru cuticule.
  • Manichiura spa organic Bella Lucce SUA (inmuiere, exfoliere, aplicare masca, crema masaj)
  • Masajul mainilor, unghiilor si picioarelor cu uleiuri ayurvedice
  • Pedichiura spa organic Bella Lucce SUA (inmuiere,exfoliere, aplicare masca, crema masaj) 

tarife meniu full

 

Ai vreo intrebare? Întreabă specialistul!