Tratamente par

tratamente par

TRATAMENTE PAR pentru reparare, reconditionare, hidratare, antirupere, varfuri despicate dupa procedee chimice repetare:

Thermal Reconditioning Treatment 

Tratament de hidratare si reparare a parului – acest tratament este recomandat acelui tip de par care a trecut prin diverse procedee chimice, foarte uscat, deteriorat, rezultate: hidratare, stralucire si sanatate.

Se recomanda un tratament pe luna sau inainte de orice procedeu chimic.

Rejuvenating Scalp Treatment

Tratamentul scalpului iritat, sensibil – Acest tratament este recomandat scalpului sensibil, iritat, chiar si care se scuameaza in urma procedurilor chimice la care a fost supus sau din alte motive. Tratamentul este pe baza de fenicul, aloe vera si musetel, toate de origine organica, certificate.

Se recomanda ca si tratament de doua ori pe luna, dar mai ales inaintea unui procedeu chimic (vopsire, decolorare, permanent).

Hair-loss Treatment

Tratament impotriva caderii parului – Acest tratament consta in aplicarea unei fiole de tratament cu ceramide vegetale, ulei de soia, brusture, rozmarin, coacaz negru, germeni de grau, complex de vitamine A, E, F, extract de urzica, complex de antioxidanti naturali. Acest complex are o eficienta maxima, ce opreste caderea firelor de par si intareste radacinile.

Se recomanda tratamentul de 1-2 ori pe saptamana timp de 2-3 luni.

Alte tratamente:

  • Masajul scalpului cu uleiuri pentru stimularea cresterii si lupta contra parului gras
  • Masti naturale si organice preparate in salon pentru: hidratarea intensiva a parului, pentru scalp iritat, uscat sau gras, pentru hidratarea varfurilor uscate, pentru regenerarea parului.

tarife meniu full

Ai vreo intrebare? Întreabă specialistul!