Coafura

Vopseaua profesionala Organic Color Systems este o vopsea fara amoniac, cu ingredienti certificati organic de catre Ecocert si Soil Association, fara parabeni, fara resoscinol, fara parfum. Oxidantii si pudra decoloranta sunt de asemenea fara amoniac, lucru foarte important pentru persoanele alergice la acest ingredient. Acoperirea de fire albe este de 95% si chiar 100% in functie de nuanta si de volumul de par alb.

In salonul nostru executam si permanent ondulat natural Organic Curl Systems, fara tioglicolati, fara oxidanti puternici, avand la baza Cysteamina. Rezultatul este un permanent ondulat cu aspect natural.

Chiar si aparatura (uscatoare, placi si perii) pe care o folosim pentru coafare este cat se poate de naturala si benefica pentru par deoarece folosim numai produse Bio Ionic, 100% ionice, hidratante ce redau stralucire parului. Mai multe despre aceste produse ionice gasiti aici.

OrganicColorSystems

Indreptare permanenta par Retex Bio Ionic

Indreptarea permanenta a parului Retex de la Bio Ionic se realizeaza in salonul organic Ever Green dupa metoda japoneza. Produsele Bio Ionic pentru acest procedeu nu sunt organice insa au la baza acid tioglicolic, minerale cu ioni negativi si extracte din plante. In Romania, doar in salonul Ever Green. Acest sistem de indreptare permanenta nu contine formaldelhida, asa cum contin alte sisteme de indreptare.

tarife meniu full

Ai vreo intrebare? Întreabă specialistul!