Bronzare cu Henna

bronzare cu henna

Bronzarea cu henna este singura metoda de bronzare 100% naturală. Bronzarea orientală cu henna lasă un bronz natural, fără nuanța portocalie specifică celorlalte autobronzante.

Pudra de henna are ca principal ingredient taninul care, pe lângă pigmentarea pielii, are efect de întărire a vaselor sanguine fragile, închiderea porilor și tonifierea pielii. Loțiunea de bronzare conține extracte vegetale bogate în vitamine, mierale și oligoelemente cu proprietăți astringente, antibacteriene și de protecție, ce contribuie la menținerea unei bune hidratări a epidermei.

Pentru un bronz frumos, 100% natural şi care nu va fi niciodata portocaliu!

DURATA TRATAMENTULUI: 90 minuterhassoul

  • Pret: 110 ron (corp intreg) Include exfolierea corpului cu argila Rhassoul.
  • Pret cu abonament – 99 ron/sedinta
  • 1 zona (Ex. picioare lung) – 40 ron
  • 2 zone (Ex. picioare, brate) – 55 ron
  • bronzare cu henna fata, decolteu si maini – 50 ron

PRODUSE UTILIZATE: Kitul de bronzare henna – Rhassoul – Apă de flori

Se recomanda prepararea pastei cu henna cu cel putin 12 ore inainte de utilizare. Operatiunea de bronzare cu henna trebuie efectuata o data pe saptamana timp de o luna de zile pentru a se obtine bronzul dorit, dupa care, pentru intretinere, se face o data pe luna. La cerere se poate realiza si la un interval de doua zile pentru un bronz mai intens si mai rapid.

Aplicarea pastei cu henna se face cu manusi din latex pentru a se evita colorarea palmelor si unghiilor.

Datorita proprietatilor hennei acest procedeu este totodata si un tratament benefic pentru piele ce asigura o bronzare usoara. Pentru un bronz mai accentuat sunt necesare cel putin trei sedinte de bronzare. Culoarea finala a bronzului depinde si de chimia corpului fiecarei persoane.

De asemenea, se recomanda ca procedura sa fie efectuata in saloane de catre o persoana instruita si clientei sa i se explice inainte in ce consta terapia si efectele ei.

CONTRAINDICATII: Persoanele care au rani deschise pe corp, iritatii, boli de piele, epilare recenta (in ziua sedintei de bronzare).
SFATURI: Inainte de programare nu folositi ulei de corp sau crema
IMPORTANT: Va rugam sa va programati cu cel putin 12 ore inainte de sedinta deoarece pasta trebuie pregatita cu cel putin 12 ore inainte de aplicare.

tarife meniu full

Ai vreo intrebare? Întreabă specialistul!