Masajul facial

Masajul facial

           Masajul  ajuta la detensionarea muşchilor redand elasticitatea pielii, reusind in egala masura sa ne schimbe starea de spirit. Tehnicile de reîntinerire facială isi au originile in Ayurveda. Ayuriveda constiinta vieţii, este una dintre primele terapii homeopate ce se ocupă de sănătate la nivel fizic, emoţional şi spiritual. Ayurveda releva că masajul este esenţial pentru sănătate şi pentru frumuseţe. Pielea se afla intr-un continuu proces de imbatranire şi totodata suferă modificări de-a lungul timpului, însă cu ajutorul masajului, ţesutul, îşi poate recăpăta tonusul.2

        In conceptia ayurivedica,adevarata frumusete nu poate veni decat din interior, din constiinta. Aceasta actioneaza direct asupra corpului,producand emotii,ganduri,care vor fi comunicate fiecareia dintre celulele organismului. Atingand aceasta parte,cea mai profunda din noi insine,cea care echilibreaza fiinta,activam aceasta inteligenta a corpului si stabilim o relatie de armonie cu mediul nostru inconjurator. (sursa Ayurveda pentru femei)
        Masajul Indian se considera a fi una dintre cele mai vechi si populare practici ayurvedice, avand rolul de a reechilibra organismul. In zilele noastre, acest masaj a fost adaptat terapiilor moderne, reusind insa sa pastreze la baza principii si miscari traditionale.
Masajul Indian al fetei, scalpului si al zonei cervicale reprezinta o metoda naturala de lifting facial si poate fi privit ca terapie asemanatoare si complementara presopuncturii. Scopul principal al terapeutului este de a elimina ridurile de expresie de pe fata pacientului, conferindu-i acesteia un aspect luminos, relaxat si tanar.

 

Spa salon: Young Beautiful Woman Having Facial Massage
Masajul are ca obiectiv activarea punctelor energetice, efectul venind dinspre interior catre exterior, la fel ca in toate terapiile si masajele holistice de origine orientala. Desi stergerea ridurilor de expresie este principalul motiv pentru care pacientii aleg acest tip de masaj, datorita presiunilor specifice asupra punctelor localizate pe meridianele energetice ale fetei, scalpului, cefei si umerilor, afectiuni precum insomnia, stresul sau tuburarile sistemice pot fi ameliorate sau chiar pot disparea definitiv. (sursa)

ABOUT AUTHOR

Corina Chelu

Fondator si Manager din 2009 | "Ideea de a crea un loc pentru tratamentele faciale, epilare, manichiura, pedichiura dar si vopsirea parului si styling numai cu produse naturale s-a nascut dintr-o necesitate personala si continua acum intr-un mod mai sigur si mai sanatos. Va astept la salon!"

NO COMMENTS

GIVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ai vreo intrebare? Întreabă specialistul!