Intrebari frecvente despre epilarea cu zahar

Intrebari frecvente despre epilarea cu zahar

Intrebari frecvente despre epilarea cu zahar

Intrebari frecvente:

I) Ce este epilarea braziliana?
R) Pentru o femeie, nu trebuie sa existe par in zona intima (labii sau anal). Ne adaptam cerintelor dvs., iar decizia epilarii braziliene va apartine.
I) Ce se intampla daca folosesc produse cu Retin A sau Renova?
R)Aceste produse pot duce la subtierea pielii acolo sunt aplicate. Va rugam sa asteptati 2 luni dupa ce ati oprit tratamentul cu aceste produse.
I) Cat de des trebuie sa ma epilez cu zahar?
R)De regula se recomanda epilarea cu zahar la fiecare 3 . 6 saptamani, dar timpul variaza de la persoana la persoana.
I) Cat de lung trebuie sa am parul?
R) Desi epilarea cu zahar indeparteaza chiar si cele mai scurte fire de par, pentru rezultate optime parul trebuie sa aiba intre 1 -2 mm.
I) Voi fi lipicioasa dupa epilare?
R) Niciodata. Deoarece amestecul de zahar este solubil in apa, restul de zahar se poate indeparta cu putina apa calduta. Nu se folosesc niciodata alte produse pentru indepartarea zaharului de pe piele.
I) Poti fi epilata cu zahar daca sunt insarcinata?
R)Mai ales. Nu exista chimicale in pasta de zahar si deci este foarte sigur atat pentru femeia insarcinata, cat si pentru bebelus.
I) Voi fi rosie sau iritata dupa epilarea cu zahar?
R) Nu exista timp de recuperare dupa epilarea cu zahar. In functie de tipul de piele si de frecventa epilarilor, pielea poate fi rosie la inceput.
I) Parul meu va inceta sa mai creasca?
R) Din moment ce zaharul trage parul din radacina, acesta va creste mai fin si mai moale, iar tratamentele regulate for duce la golirea foliculului.

ABOUT AUTHOR

Corina Chelu

Fondator si Manager din 2009 | "Ideea de a crea un loc pentru tratamentele faciale, epilare, manichiura, pedichiura dar si vopsirea parului si styling numai cu produse naturale s-a nascut dintr-o necesitate personala si continua acum intr-un mod mai sigur si mai sanatos. Va astept la salon!"

NO COMMENTS

GIVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ai vreo intrebare? Întreabă specialistul!