De ce e mai buna EPILAREA CU ZAHAR (de ce zahar)?

De ce e mai buna EPILAREA CU ZAHAR

De ce e mai buna EPILAREA CU ZAHAR (de ce zahar)?

Ce beneficii are EPILAREA CU ZAHAR?

Mai putin disconfort

Epilarea cu zahar este o forma de epilare ce se aseamana celei cu ceara, dar de fapt este mult mai blanda si mai putin dureroasa. E necesara insa un nivel mai ridicat de cunostinte tehnice pentru a contribui la un confort ridicat pentru client.

Este igienica

Zaharul este mai igienic decat multe alte optiuni deoarece bacteriile nu vor supravietui in zahar. Pentru fiecare client se foloseste pasta de zahar proaspata ce se aplica cu manusa. Astfel, nu exista niciu un risc de contaminare incrucisata. Bacteriile exista intr-un recipient de ceara.

Zaharul este bland

Atat de bland incat indeparteaza firele de par chiar si din zonele mai sensibile si chiar si firele mai viguroase. Este deosebit in special pentru vinisoarele fine de pe fetele unor femei care nu se pot epila in acea zona cu ceara. Este de asemenea si un bun exfoliant natural intrucat zaharul adera la firele de par dar si la celulele moarte ale pielii.

Nu este fierbinte niciodata

Zaharul se aplica la temperatura camerei iar apoi se incalzeste de la temperatura corpului. Ceara este fierbinte si creste riscul sensibilitatii pielii din cauza chimicalelor prezente in ceara sau arzand pielea.

Procedeu sigur si sanatos

Epilarea cu zahar este o metoda sigura pentru zonele cu vase sparte, eczema, varice sau diabetici.

SERVICIUL DE EPILARE CU ZAHAR

Sfaturi inainte de epilarea cu zahar:

  1. Daca sunteti la prima experienta cu epilare cu zahar, va rugam sa lasati parul sa creasca intre 5-7 zile sau 1-2 cm inainte de programare.
  2. Veniti la cabinetul de cosmetica cu pielea curata, uscata.
  3. Nu folositi nicio lotiune, deodorant, uleiuri sau alte produse de ingrijire a pielii pe zonele pe care intentionati sa le epilati cu zahar.

Ingrijire si intretinere dupa epilarea cu zahar:

  1. Folositi creme de protectie solara pe zonele proaspat epilate cu zahar.
  2. Evitati bronzare imediat dupa epilare. Pielea va fi mai sensibila la razele UV.
  3. Evitati sa folositi make-up dupa epilarea cu zahar.
  4. Cel mai important lucru de retinut, exfoliati, exfoliati, exfoliati! Exfolierea pielii imbunatateste circulatia sangelui si conditioneaza pielea, si este cea mai buna metoda de prevenire a cresterii firelor de sub piele. Exfoliati cu blandete pielea de 2 -3 ori pe saptamana pentru a va mentine pielea intr-o conditie buna intre epilari. Evitati buretii din loofah, se stie ca acestia retin bacteriile. Va recomandam un scrub organic pe baza de zahar si ulei de masline si dupa preferinte eventual un burete de mare natural si apoi un unt de corp organic din magazinul nostru.

ABOUT AUTHOR

Corina Chelu

Fondator si Manager din 2009 | "Ideea de a crea un loc pentru tratamentele faciale, epilare, manichiura, pedichiura dar si vopsirea parului si styling numai cu produse naturale s-a nascut dintr-o necesitate personala si continua acum intr-un mod mai sigur si mai sanatos. Va astept la salon!"

COMMENT ( 1 )

GIVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ai vreo intrebare? Întreabă specialistul!