Ce servicii ofera EverGreen Salon Organic?

Ce servicii ofera EverGreen Salon Organic?

COSMETICĂ FACIALĂ ȘI CORPORALĂ LA SALON ORGANIC EVERGREEN

Deoarece foarte multi clienti ne pasesc pragul doar pentru anumite servicii, am constatat ca nu sunt cunoscute si celelalte servicii pe care le oferim,dar mai  ales produsele si uneltele cu care lucram in exclusivitate in salonul nostru. De aceea, vom incepe cu o prezentare detaliata a tuturor serviciilor noastre, precum si a intregii echipe.

Va multumim tuturor pentru ca ne sunteti client de foarte mult timp, unii inca de cand am fondat acest salon concept, altii de foarte putin timp.
Cosmetica faciala organica – oferim tratamente faciale de curatare a tenului cu o durata de 2 ore. Acestea  si se refera la extractii comedoame pana la limita specialitatii dermatologice unde nu vom interveni.
Se adreseaza:

  • persoanelor cu ten acneic, acnee juvenila
  • tenurilor uscate cu comedoame
  • tenurilor grase, mixte si normale

Tratamente faciale de hidratare intensive (150 lei) – aceste tratamente includ demachiere, toniefiere, exfoliere, masaj, masca si crema hidratanta. Nu includ extractiile.
Cui se adreseaza? Tenurilor foarte uscate si mature, dar si celor mixte pentru hidratrea zonelor uscate.

  1. Tratamente faciale pentru tenuri mature(200 lei) unde toate produsele folosite sunt cu rol de prevenire a ridurilor, iar masajul este specific cu rol de lifting facial. Cui se adreseaza? Persoanelor cu varsta peste 40 ani si celor ce doresc prevenirea ridurilor sau tratarea ridurilor de expresie.

 

  1. Tratamente faciale de intretinere–(130/150 lei) sunt acele tratamente destinate personelor care au nevoie lunar de curatare si purificare a tenului,dupa ce au facut deja o prima sedinta de tratament.

 

  1. Tratamente faciale de relaxare–(70/45 lei) ce include masajul ayurvedic cu rol de lifting,dar mai ales de relaxare, sedinta in care masajului ii sunt acordate aproximativ 30 minute. Cui se adreseaza? Persoanelor cu ten matur, mixt, uscat, sensibil. Nu se adreseaza tenurilor grase deoarece prin masaj se pot stimula si mai mult gladele sebacee.

Toate produsele cu care lucram sunt organice/bio, rareori naturale si sunt specifice fiecarui tip de ten. In functie de anotimp, preparam masti proaspete pe loc din legume sau fructe, adecvate fiecarui tip de ten.masca-ciocolata

Urmariti articolul nostru despre importanta ingrijirii tenului acasa si cat de des trebuie sa ajungeti la salon pentru un tratament profesional.

Pentru cosmetica faciala oferim servicii de stilizare sprancene, vopsire sprancene si gene, precum si intretinere sprancene.
De asemenea, la cerere oferim servicii de epilare cu pasta de zahar in zona fetei (perciuni, pometi, barbie) .

Cosmetica corporala – epilare profesionala cu pasta de zahar – serviciile de epilare se executa exclusiv cu pasta de zahar Sugar of the Nile, produse profesionale din Canada.
Produsele folosite inainte si dupa aceasta tehnica de epilare sunt natural, cu ingrediente organice certificate, care au cu rol antiiflamator, antimicotic si calmant.1382199_486439561463876_1173774512_n

Epilarea cu zahar este cunoscuta in Romania inca din 2009 cand EverGreen a adus pentru prima oara acest serviciu professional prin Corina Chelu, trainer international in Europa, fondator si manager EverGreen Salon Organic.

Echipa de cosmeticiene :

Angi – face parte din echipa Echipa EverGreen din anul 2012 – este instruita in tehnica epilarii cu pasta zahar de catre Corina Chelu; specializata in tratamente faciale, masaj ayurvedic, stilizare sprancene, aplicare gene fir cu firDSC_5073
 

 

 

 

 

 

Andreea – face parte din echipa EverGreen din anul 2014 – instruita in tehnica epilarii cu pasta de zahar de catre Corina Chelu; specializata in tratamente faciale, stilizare sprancene;12112325_1063416933691339_1536918237225285554_n

 

Ioana – face parte din echipa EverGreen din anul 2016, instruita in tehnica epilarii cu pasta de zahar din anul 2014, specializara in tratamente faciale, stilizare sprancene, make up professional.499fdc58-1809-49c2-81bd-934a8341adf9

ABOUT AUTHOR

Corina Chelu

Fondator si Manager din 2009 | "Ideea de a crea un loc pentru tratamentele faciale, epilare, manichiura, pedichiura dar si vopsirea parului si styling numai cu produse naturale s-a nascut dintr-o necesitate personala si continua acum intr-un mod mai sigur si mai sanatos. Va astept la salon!"

NO COMMENTS

GIVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ai vreo intrebare? Întreabă specialistul!